Endress+Hauser

Endress+Hauser

Een knappe make-over voor een goed humeur

Een toffe kantoorinrichting: goed voor de productiviteit van je medewerkers, maar ook voor hun humeur. Dat is exact wat Endress+Hauser wou bereiken toen het Copycat inschakelde om wat spice toe te voegen aan hun nieuwe kantoor in Brussel.

Het Zwitserse Endress+Hauser helpt bedrijven over de hele wereld om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Uiteraard konden hun eigen processen dus niet achterblijven. We zorgden dan ook voor een knappe make-over.

Vergaderzaal met bekende koppen
Omringd worden door Belgische toppers: als dat geen motivatie is. Daarom prijken bekende Belgische koppen als Kim Cleysters, Justine Henin, Eddy Merckx en Hergé op de wanden van de meeting rooms. De wandfoto’s zien er niet alleen goed uit, maar verbeteren ook de akoestiek van de ruimte dankzij hun geluidswerende eigenschappen.

Kantine met vertrouwde koppen
Na inspanning komt ontspanning. Geen idee wie het ooit gezegd heeft, maar wij denken er net hetzelfde over! Daarom maakten we van de kantine een gezellige en huiselijke plek waar het team van Endress+Hauser een glansrol speelt. We fotografeerden alle collega’s op hun best en gaven deze fijne portretten een magnetisch plekje aan de muur. (En ja hoor: ook nieuwe collega’s komen telkens voor onze lens te staan.)

Autobestickering
De energieke werksfeer bij Endress+Hauser hoeft niet binnen 4 muren te blijven. Daarom bestickerden we ook de bedrijfswagens met een kenmerkende Endress+Hauser-stempel.

Endress+Hauser
Endress+Hauser Endress+Hauser

Kan jouw kantoorruimte ook een make-over gebruiken?

Contacteer ons

Bekijk ook onze cases

Velusta
Avène
Het Brughuis
EG
Endress+Hauser
Kiddiecat
Lapperre
Lunestil
Porthos

Catclients

Zonder onze straffe en trouwe klanten stonden we natuurlijk nergens. Voor hen geven we elke dag weer het beste van onszelf.
If they grow, we grow!

Logo - EG Logo - Altrad Logo - IKEA Logo - Qualiphar Logo - Sipwell Logo - Van Mossel Logo - playmobil Logo - MRFG Logo - protime Logo - Laperre Logo - Care Logo - Atos