bedenken

We bedenken en designen jouw product

Een geschenkje met een personal touch voor je werknemers, je kantoorruimtes herinrichten, een originele beursstand of misschien wil je eens straf uitpakken met een inspirerend event?

Je kan het zo gek niet bedenken, onze catpeople make it happen. Heb je zelf al een idee waar je naartoe wilt? Super, dan bouwen we erop voort. Laat je inspiratie je even in de steek? Geen zorgen, Copycat got your back!

maken

We maken jouw product

We hebben alle tools en de juiste mensen in huis om voor een geweldig product te zorgen.

Onze digitale printer zorgt voor al jouw drukwensen. Maar ook frames op maat, spandoeken, banners of cadeaudoosjes zijn voor ons een fluitje van een cent. Wat je ook maar kan bedenken, we maken het zelf.

Copycat team
afwerking, levering en plaatsing

We zorgen voor de afwerking, levering en de plaatsing

Hier maken we het verschil en gaan we the extra mile voor jou. Onze job stopt niet bij de levering. Neen, we werken alles af tot in de puntjes, tot en met de plaatsing. Ons team stropt de mouwen op en zorgt voor een compleet afgewerkt eindproduct. Wij zijn pas tevreden als jij helemaal relaxed naar het eindresultaat kijkt en denkt: ‘They got it done!’

Hoe? We vullen jouw meeting boxen met de nodige hapjes en drankjes en zorgen dat je deze in een mooie verpakking ontvangt. Vloerstickers komen we zelf plaatsen waar jij ze zichtbaar wilt hebben. Je logo opvallender in je toonzaal? No worries, wij zorgen dat jouw nieuwe belettering perfect hangt waar jij het wilt.

Copycat team
ondersteuning

We ondersteunen jouw events

Je wil graag een netwerkevent organiseren, of misschien denk je aan een personeelsfeest, een productlancering, een beurs of zelfs een teambuilding. Wie weet heb je zelfs een out-of-the-box idee waarvan je niet weet of het wel mogelijk is… Enter Copycat!

Alles begint met een goede voorbereiding. We luisteren dan ook graag naar wat je te vertellen hebt en wat je wil bereiken. Is alles duidelijk en hebben we een go? Dan beginnen we aan de praktische uitvoering. Van gepersonaliseerde uitnodigingen tot de volledige aankleding van jouw event.

Zit je event erop? Ook dan zorgen we voor een goede opvolging. Ons werk stopt niet bij de afbraak. We brengen, met de juiste tools, in kaart of het event succesvol was en voorzien een origineel bedankje voor iedereen die aanwezig was. Zo denkt iedereen met plezier terug aan jouw event!

Bekijk ons werk
Copycat team Copycat team Copycat team

Catclients

Zonder onze straffe en trouwe klanten stonden we natuurlijk nergens. Voor hen geven we elke dag weer het beste van onszelf.
If they grow, we grow!

Logo - EG Logo - Altrad Logo - IKEA Logo - Qualiphar Logo - Sipwell Logo - Van Mossel Logo - playmobil Logo - MRFG Logo - protime Logo - Laperre Logo - Care Logo - Atos